varma dagar i februari...............

Kalo Mina, som man säger på grekiska. Trevlig månad. Tycker det låter så bra. Man börjar också veckan med "Kali evdoumada"  Trevlig vecka. Varför inte, känns fint.
Jag gav mig på att fixa lite ansiktskräm var tanken. Aloe Vera från rabatten, kokosolja och egen jungfruolja. Det låter ju onekligen bra. Men jag hittar på mitt eget och det blev en salva som duger åt mig. Lite lös och oljan har kristalliserat sig, men det är naturliga ingredienser.
Den är svår att applicera man jag får väl luta huvudet lite bakåt och hälla krämen över ansiktet för att sedan jämna ut den. Det blir nog bra och den tar väl slut någon gång så jag får göra ny mera proffesionell salva. Nog om det.

Skarmavbild 2021-02-02 kl 164139png
Idag blev det ett besök till Elafonissi stranden. Vädret är fantastiskt efter många dagar med kallt och fuktigt. Det blev ett gympapass vid strandkanten men bada får någon annan göra. 
Gjorde en enkel pealing av ansiktet som alltid är behagligt och huden blir mjuk och fin utan min salva. Vi var nästan ensamma förutom en hel del av fyrbenta (o) vänner som smaskade i sig av fridlysta buskar och träd......
Skarmavbild 2021-02-02 kl 164846png
Men jorden är väl till för oss alla.      Ha det så gott därute.