Thessaloniki från motsatt håll

Jag är inte så bra på att skriva samma dag som jag gör saker. Så det blir liksom hela tiden : 
I går........ så även i detta fallet.  Igår gick jag och maken till St: Dimitrio kyrkan och ner i deras katakomber. En härlig promenad med strålande värmande sol.  På tillbakavägen blev det en lätt lunch på ett favoritställe men det tänker jag inte rekommendera.. Det har hänt något sen sist. Smakade inte lika bra som det alltid har gjort. Det är absolut ingen ny restaurang. Därför vill jag inte skriva något illa om den. Det kan vara en tillfällighet eller andra omständigheter. Alla har vi vår sämre dagar. Därför vill jag inte skriva ner den. Nåväl, vi blev mätta och det fick bli en hämt kaffe och årets första magnum...mmmmmmm, gott. Vi tog de och gick ut på piren snett mittemot Aristoteles-torget.  Alltså, har aldrig varit där. Fantastiskt att se det vita tornet från ett annat håll, och njuta i solen. Mycket folk som stannade ute efter sin arbetsdag.  Det blev ett sittande som varade i ca 2 timmar, och någon sov på mitt ben.   
Sammanlagd promenad blev ca 9 km.  Sista biten var för mig lite sådär. Artrosen i högra höften gav sig till känna . Men till slut så landade vi hemma efter en skön dag.

thessaloniki 21 februaripng