OJ OJ OJ...............

Nu har det gått lite lång tid mellan bloggandet.Här tvättar jag Vlita som är en sommarväxt som kokas och äts med olivolja och mycket citron. Gärna till fisk. Vi har gjort ett rum i huset av ett redan befintligt som fungerade som vattersistern när vi inte hade vatten. Jag kom hit från 1982 och då åkte min svärfar med sin lilla picup till en by och fyllde på en tank han hade på flaket med vatten till nästkommande dag. För mig har det varit en bra skola att lära hur man låter bli att slösa med vatten. Jag behöver ca 2 liter vatten för att duscha. Räcker bra. (Inte håret)
Vi har investerat i en bäddsoffa som förenklar tillvaron eftersom det har varit svårt med sovplatser i vårt lilla hus. Men nu får alla plats. Totalt kan vi vara 9 personer........ Himla kul men man blir lite trött efteråt, som nu...........
Men vill inte vara utan detta. 4 barnbarn 4-8år.....
Vi har firat födelsedag för sondotter på restaurangen och då får alla våra gäster en bit av tårtan. Värmen har gjort att vi har använt AC.n mer än någonsin men idag blåser det och vinden är lite friskare. Tack.

Hörs imorgon, har en del att berätta.