Objudna gäster....................

Fredag, en dag med "Fava" och rökt makrill till lunch. Varje morgon pratar jag i telefon med en fin vän i Sverige. Har blivit lite av en vana. Vi är inte alls lika och tycker olika, men det är ju tillåtet. Vi lättar lite på saker vi funderar över, vi pratar om frånvaron av barnbarn fast de bor nära. (De flesta för min del) Naturligtvis pratas det väder och vind och ibland lite allvarligare ämnen. Trevlig början på dagen. Har gett mig på ett rum som vi har separat i anslutning till vårt hus. Jag har bestämt mig för att göra iordning det. Ska bli väldigt roligt. Är det nåt som jag absolut inte har kraft att göra så finns maken som kan rycka in. Idag har jag bättrat på spacklingen från igår och med "lite"hjälp lagat en garderob.
Skarmavbild 2020-04-24 kl 111225pngPå restaurangen händer det saker. Ska bli väldigt spännande att se resultatet av Michalis idoga arbete som han startade i november. Lite frustrerande är det säkert nu som läget är. Svårt att tro på att det ska komma turister och hur de ska tas emot. Att leva på hoppet är stora ord men ibland kan det vara svårt. Jag längtar i alla fall tills det är klart så jag kan sitta där och skriva.
Just nu  är det  deklarationstider och som tur är så ringde jag min revisor och hon har fullmakt att greja det. Toppen. Däremot har jag ärenden på min bank som inte går att ordna utan att vara fysiskt närvarande.  Det blir svårt. Kan inte åka till Sverige eftersom allt är så spännande och luddigt där. Har en make som är riskperson och får på något vis inte drabbas av covid-19. Så här på Kreta blir vi. Inga marknader, ingen försäljning men jag känner just nu att det är bra där vi är då det är strikta order och ingen som säger att : "nu har viruset letat sig till andra ställen och det är spännande."  Det var en liten känga men ibland kan det bli så. Vi mår bra och har det fantastiskt bra, fattas oss ingenting egentligen.  Nu är kaffet slut och jag ska se om jag kan göra lite i rummet. Sköt om er därute och håll distans.........