Nu lämnar vi olivplockargänget. Packat en del och på fredag lämnar min ärliga kallpressade jungfruolja Aten för vidare transport till Dig. DELA GÄRNA

Så har vi tagit avsked av vårt härliga Chrissoskalittisa och en större del av barn o barnbarn. Det känns alltid lite jobbigt men vi ses snart igen.
Efter många besök på olivpressen för att få den bästa kallpressade jungfroljan och smaka av densamma så har vi nu varit hos Harry för att vara med på paketeringen. Det var spännande. Han är proffsig, fungerar alltid bra med honom. Transportfirman hade inte fått information i tid men efter att jag gjort en del telefonsamtal så fick jag till slut bekräftat att olivoljan börjar sin första etapp  imorgon. Med båt från Chania till Pireus och för vidare transport på fredag till Sverige och Arboga. Tack för gott samarbete.  Vi är nu på väg mot Aten där vi ska göra ett kort stopp hos en släkting. Sen kör vi till Thessaloniki för att fixa lite av varje ett par dagar. Där finns också en del släkt som vi ska träffa. Resan fortsätter mot Sverige för oss inom några dagar.