Nu är det dags......

att slänga 2020 överbord.
Det blev inte som vi tänkt, eller hur.......
Jag kunde inte åka till Sverige och det blev min bror  och min kära väninna som såg till att mina varor tog sig till Dig. 
Vi har haft en fantastisk tid på Kreta eftersom vi bor på landet.
Många bad med barnbarn på icke befolkade stränder häromkring. Elafonissi  var fullt med grekiska familjer i juni eftersom de inte kunde öppna sina verksamheter. Äntligen hade de tid att njuta av en dag vid Elafonissi då de vanligtvis arbetar för oss andra. 

Skarmavbild 2020-12-31 kl 081717png

De var noga med avstånd och inga solstolar hade satts ut. De hade sina parasoll och underlägg, stolar och bord och naturligtvis kylväskan proppad med goda saker.  Underbart att se.
I juli öppnade Grekland upp och turister kom och gick. Det var lugnt, alla skötte sig bra och vi här på Kreta har inte haft några större utbrott, tack och lov.
Jag och maken intog en lunch på Glykeria när det inte var mycket gäster. Det var tvång på masker redan från start bland personalen.
Nu har vi varit här i drygt 1 år och jag har beställt olivolja av bästa kvalitet och väntar nu bara på att allt ska lugna ner sig så jag kan komma upp med den och fylla på Dina förråd. 
Beställningar kommer jag att ta emot från och med nu och t.o.m 31:a januari . 
Maila mig på agneta@koukoutsi.se       eller
Kontakta mig på :    messenger  

Önskar Er ett GOTT NYTT ÅR  med hälsa och nya förutsättningar


Skarmavbild 2020-04-30 kl 185223png