Inte alltid som det ser ut................

Vi lever i ett paradis men nu känns det lite annorlunda. Det är en situation som är synnerligen påfrestande. Att inte kunna röra sig  som man vill är ett fenomen som framkallar en känsla av fångenskap. Så allvarligt är det inte , men förstå mig rätt. Psykologiskt blir man påverkad även om man vet att man kan vara här i månader utan att fundera över det och bara njuta. Därför blir varje dag en utmaning för mig själv. Befinner mig som sagt hemma, otrolig utsikt över  Libyska havet,  vädret är vänligt och jag kan vara ute varje dag, från morgon till kväll. Funderar mycket på varför det skulle vara så svårt. Anser att det yttre har mer påverkan på en själv än man tror. Jag och maken (dock i riskzon)har det väldigt bra och gör olika saker för att må ännu bättre. Kylskåpet är påfyllt av en av våra söner som kommer ofta eftersom han dessutom jobbar på sin restaurang. Han har precis tagit över efter oss och har sen i november slitit med allt vad det innebär. Just nu lite stiltje, men hur blir säsongen. 
Vi lagar god mat varje dag av det vi har hemma. Sonen äter inte med oss då han inte vill vara för nära (kärlek).En multimixer har hjälpt till att få isig vitaminer i god skepnad. 
Att duka bordet fint är för mig viktigt samt att byta ut morgonrock mot lite snygga kläder och lite smink underlättar alltid när jag ser mig i spegeln.  Vi provar lite olika saker att tillverka. Igår gjorde maken en barstol till mig för att jag skulle sitta bättre vid mitt höga bord(bild kommer en annan dag) Kaffepaus är viktig. Ibland fixar vi kaffe hemma och ibland tog vi med oss den till Elafonissi är ett bra alternativ. Nu vet jag inte om vi måste ha "respasset" med oss.......
I söndags kom hamnpolisen och körde bort folk från stranden...... Halva Kreta var där.
Vi har det väldigt bra och vi önskar att alla människor kunde få ha den känslan. 
Det blir ett år att minnas eller glömma, ett år med små eller inga inkomster, ett år att se tillbaka till och om man får ha hälsan i behåll, kan lära oss någonting av. Jag vill att detta snart är över och att världen kan ta lärdom av denna period. Mycket kärlek och
tålamod och Tack till all sjukhuspersonal som är hjältar.

Skarmavbild 2020-03-24 kl 081634png