idag är en ny..

Dag. Måste ju säga att detta tillstånd är inte lätt. igår var jag övertygad om att jag och maken skulle kunna ta oss till Sverige med husbilen. Tryggt och bra. Man vi bor på en ö... Vi måste åka båt och inte bara en båt. Vi kan inte ta oss genom Serbien och uppåt då situationen är som den är. Mycket köer vid gränsen. 
Då blir det båt från Igoumenitsa till Venedig....., känns inte bra. Tar lång tid och mycket folk. Att flyga, är det ett alternativ. Min make är riskfaktor och då är beslutet ännu svårare. 
Mina varor står som sagt och väntar på att säljas. Olivolja finns inte mycket kvar av så jag ska skicka ut en förfrågan om behovet så har jag någon som kan leverera.  Skarmavbild 2019-10-13 kl 073042png
Sen har jag SPA-produkter som är baserade på kretensisk olivolja med dofter av apelsin / timjanhonung.  Dessutom härliga olivtvålar.  Det kan finnas möjlighet att köpa hela lagret om någon är intresserad. Natursalvan kan jag skicka utan problem. Kontakte mig: agneta@koukoutsi.se

91473491_855170308330389_2997936530372165632_njpg

Den underbara natursalvan finns kvar. Den kan jag skicka utan problem.