I väntan på påsk kan man måla trädstammar................

En promenad i min egen omgivning är skönt. Det är mycket som händer i naturen den här tiden. Fikonträdet har redan ett fikon. Timjan doftar underbart och växer vilt överallt.  Pratade med grannar som sitter i sina hus. Ett samtal på avstånd är bättre än inget alls.  Det är många här som är som jag, lite äldre och ännu äldre. De har det bra som vi. Familjen saknas oss alla. Men det ordnar sig.promenadpng

Långfredagen ägnades åt ett besök hos dotter, svärson och barnbarn. De har stor tomt och det var sammanlagt 7 barn i åldrarna 4-8 år. De lekte och vi kunde njuta av deras underbara glädje och naturliga inställning till det som sker.De lever idag. Glada och skrattiga.
Det bjöds på kaffe och prat, prat och prat.    Det är rena medicinen.Skarmavbild 2020-04-18 kl 174642png Vi fick med oss en "KOLORI). ett påskbröd och kakor.  Idag kalkade jag olivträds-stammar. Det blir lite ljusare på tomten. Skorna fick sig en släng av kalket men det gå att ta bort. Ikväll blir det lite kvälls mässa på TV och imorgon ska vi grilla lamm, jag och maken. Det blir lite ovanligt men vi trivs bra ihop. Påsken här är ju den största familjehelgen på året.  Glad Påsk till Dig som firar med oss.