Granatäpple i Födelsedagspresent......................

Jag säljer Ärlig kallpressad jungfruolja. Jag har vant mig vid denna olivolja de år jag bot och verkat på Kreta. Kreta producerar generellt väldigt fin jungfruolja. Jag har mina producenter som jag anlitar då vår egen fina olja går till restaurang som varje säsong använder den nyaste oljan.  Den jag väljer är efter smak och doft densamma som min. Den doftar gräs och olivblad. Det doftar precis som när jag står där i olivlunden och plockar oliver. (Nu kan inte mina händer men jag har plockat i drygt 15 år) Jag har "min" olivolja och den jag säljer i burk. Det gör att den håller sig bättre och den kan stå framme. Inget ljus kommer åt. Man kan ju ha en liten fin flaska på köksbordet om man inte vill ha burken stående där. I min olivolja finns bara ärlig olivolja, lite tjock och tung. Precis som jag vill ha den. Den är dessutom hållbar i och med att jag tar den direkt efter skörden, besöker min paketerare och inom tre veckor står den där på ditt köksbord. Enl.lag så är den märkt att hålla 18 månader. Eftersom den nu är så färsk så släng den inte. Den håller långt mer än så, och det kan jag garantera. Har själv en bortglömd burk från 2017. Absolut inget fel på den. Men ju mer olivolja du använder ju bättre mår du. Så var inte snål med den men överdriv inte.
Jag har också tillgång till extra fin honung, Timjanhonung. Producerad i min närhet av betrodda ärliga bi-odlare. Helt utan tillsatser och som smak av nektar. Den är flytande men kan stelna så småningom, vilket ALL äkta honung gör. Den kan värmas lite upp till 42° utan problem. 
Min natursalva har blivit succe´.  Också den en naturprodukt från samma leverantör och tillverkare. Består endast av honung och jungfruolja. Alla vet ju att honung har en läkande effekt på rodnader och är bra till läppar i vintertid.

91557508_815121522342125_6193256082492620800_njpg     

Jag har dessutom  en del SPA-produkter som är producerade av ABEA. Ett kretensiskt företag från 1889. Beprövade produkter byggda på ärlig kretensisk olivolja.  I dessa finns inga parabener och de är inte provade på djur. 
På menyn KONTAKT kan du hitta mina återförsäljare. Jag är just nu på Kreta och vet inte riktigt när jag kan komma till Sverige.   Jag kan ordna vissa leveranser trots att jag inte är där. Maila mig på agneta@koukoutsi.se                 91473491_855170308330389_2997936530372165632_njpg