Digitalt.....digitalt diggeloo diggelej.............

I dessa tider så får man liksom nya kunskaper på ett nytt sätt, i alla fall för mig. Jag måste ju säga att jag som befinner mig lite här och där i tillvaron så kan det inte bli bättre. Det finns ett stort utbud i cyberrymden som kan göra en glad.  Och det bästa är att man kan göra det hemma. Är man på resa så betyder det väldigt mycket. Jag har en gång för ett antal år sedan suttit i husbilen här på Kreta och skrivit prov / distans. 
Nu har jag för vana att ägna mig åt avslappning med Fredrik Binette. Jag behöver inte gå ut i regn och rusk (om man nu är någon annanstans än på Kreta) Har man barn kan de läggas innan och det är lugnt och tyst (förhoppningsvis). Jag lägger mig i min sköna säng och täcker mig med en varm filt och låter mig ledas av guiden in i den totala avslappningen. Ibland somnar jag till ett tag och kommer tillbaka. Ibland blir det mest sova de sista 10 minuterna. Det är helt okey eftersom jag då får det lugn som jag behöver. Tack för dessa stunder.  Finns på ZOOM. ( en app som är gratis och lätta att ladda ner)

Skarmavbild 2020-04-29 kl 144840png
I början av maj har jag anmält till en skrivarkurs med bildkort. Med Veronica Grönte  
Den är på förmiddagen, vilket passar mig bra men det finns också en del kvällskurser. Jag har varit hos denna glada kvinna på en veckas  skrivarkurs i juni 2019. Det bästa jag har gjort för mig själv. Det ger inspiration till det jag håller på med.  (Zoom)Skarmavbild 2020-04-29 kl 150050png 
Idag var det dags för ett nytt initiativ, Företagarhjälpen, som sänder live på FB-watch med jämna mellanrum. Det är möjligt att ställa frågor då det finns en panel bestående av människor från olika instanser. Väldigt bra. Det ska bli igen.

Skarmavbild 2020-04-29 kl 144817png
Igår tittade jag på Per Lernströms  nightshow som ägde rum i hans vardagsrum. Hans veranda fick bli scen för sång och musik. Riktigt trevligt. Mycket att stå i och så vansinnigt roligt och lärorikt, vilket jag gillar.  (TV 4 )