Det var ett tag sen sist.............

Närmare bestämt 20 dagar. Vad har hänt, tja lite dåligt väder med snö och regn i massor mest på fastlandet. Akropolis skrudad i vitt är en väldigt ovanlig syn.
Jag stängde in mig och fann en viss tillfredsställelse i det. Det är så många soltimmar här så det känns lite mysigt att krypa in lite i en vrå och skriva, lite, kanske sortera fotografier, laga något extra lill lunch.  Sökte med ljus och lykta hur jag ska kunna skicka upp min Ärliga olivolja till Sverige och Arboga, utan att jag är där. 
Skam den som ger sig. 
Hittade en lösning i City Selfstorage. De sköter allt.  Detta förråd finns i Vasastan i Stockholm.Tar emot pallen placerar den i ett av mig bokat förråd och en kär bror kan sen leverera efter hand. Det kommer dessutom vara möjligt att hämta där efter överenskommelse. 
Så himla skönt, då många väntar därute väntar på denna underbara olja och som har väntat alldeles för länge.Skarmavbild 2021-02-19 kl 074958png
Fyller också på med lite underbar naturlig Timjanhonung och den populära SPA-produkten "bodylotion".  Ser fram emot att packa ihop mina produkter denna vecka och får iväg dem så snabbt som möjligt.
Vi är fortfarande i Lock Down med vissa butiker öppna men restauranger och kafeér är stängda. Sms skickas när vi ska handla lite. Den är tidsbegränsad så vi får skicka några stycken för att täcka upp. Vi har långt till butiken liksom.
Masken måste alltid sitta på och jag får den känslan av att om jag glömmer så blir jag straffad. 
Det är lite noja hos mig för poliser går inte på gatorna här i Kissamos eller Chanis och patrullerar. De kan göra liten koll ibland men inget som riktigt märks. 
Ser dock att närmare Chania fixas det lite i turistområdena och det ger ett visst hopp. Jag blir glad när jag ser det.
Idag lyser solen och det blåser lite här i Chrisoskalittissa. 
Vikingabladet har kommit ut till Svensk-Grekiska Föreningen vilket gläder mig oerhört mycket. Gunilla och jag kom ihop oss per messenger och hon och jag präntade ner lite av varje och det gick väldigt fort. Härligt samarbete. Hon är så bra på det som är viktigt medan jag skriver vad jag kan komma på och som verkar intressant. 
Dagen idag är inte den bästa. Känner mig i "low mood" utan anledning faktiskt. Men så är det ju ibland. Imorgon kommer en ny dag och då är det nog bättre.Vägrar liksom att tänka negativt då det inte förbättrar dagens situation. Den är snart över och Imorgon fylls det på med ny energi.
Önskar en  bra dag och att vi ska ha lite tålamod.(  Jag som längtar after att resa, eller hur)
Den dagen kommer. Maken har fått sin första spruta och det är väl ändå dags för mig snart.