Det var ett tag sedan.........

Och tiden går. Ibland känner jag att lusten till det offentliga avtar mer och mer. En del förändringar har skett och kommer att ske.
Vi har hyrt ut vår lägenhet i Arboga och ska fokusera mera på Grekland.  Det blir liksom som att flytta tillbaka efter ett pendlande i ca 10 år.  
Och  nu är jag pensionerad från Restaurang/hotell  sen många år.  Det blir en ny tillvaro som rör sig mellan  Chrisssoskalittissa och Thessaloniki.  
Just nu består livet här på Kreta av tidiga morgonbad i Elafonissi, innan turisterna kommer. 
Det fortsätter vi med tills vi tycker det är för kallt.  
Sommaren har varit mycket familjetid, dels i Sverige och från juli här. Barnbarn är fokus och det har blivit många bad, lite fixning i vårt lilla hus och inga måltider på restaurangen då den har varit överfull med gäster. 
Nu är det lugnt och vi( maken och jag) provar säsongens rätter med förtjusning.
Nästa vecka startar skolorna upp här i Grekland och det blir lite mindre besök av barnbarn.
Men blir vi  riktigt sugna så hälsar vi på ibland. 
Olivoljan landade i Sverige trots att jag inte kunde vara där. Min bror var till stor hjälp och vi gjorde resten när vi kom upp i början av sommaren.  
Det finns en del kvar för den som vill beställa. 
Uppgifter lämnas på FB och Instagram.

Skarmavbild 2021-09-08 kl 114536png
Några fikon hänger kvar i trädet och Citronträdet blommar.  Vilstolar, gunga och hängmattan är tomma när barnen gått till sitt.
Oliverna ser fina ut och med ett liv lite avskilt med fin jord och havsluft blir det säkert underbar jungfruolja framöver.

Nikos är  en av våra kockar. Vår son Michalis är den som är Chef och ägare av detta populära  matställe på väg till Elafonissi.

Skarmavbild 2021-09-08 kl 121349png