Det var en gång.......fortsättning

Glykeria genon tidernapng
Jag kom in i bilden 1982 då jag kom hit för första gången. Vaggelis och jag åkte buss till Kissamos och därifrån började vår vandring till Chrissoskalittissa. Nikos skulle komma och plocka upp oss men eftersom han hade turister på Tavernan så dröjde det lite. Vi vandrade på. Den gamla vägen mot Kissamos. efter halva vägen mötte Nikos, blivande svärfar, upp och vi fortsatte men hans gamla picup.  Vägen blev sämre och sämre grusväg ju närmare vi kom Chrissoskalittissa. Till slut stannade bilen och jag undrade , varför. I en kurva, mitt i vägen och en liten taverna till höger om den smala grusvägen.  thumb_IMG_6332_1024jpgOj var hade jag hamnat. Glykeria tog emot oss med öppna armar. Jag kunde inte kommunicera med dem, bara genom Vaggelis. 
Jag kommer inte ihåg hur länge vi stannade, kanske bara över dagen men det skulle ju bli många år.................fortsättning följer.
Skarmavbild 2020-09-05 kl 164717png