Det handlar om.......................lite av varje

Det är tidig morgon. Sitter här hemma och lyssnar på åskan som mullrar. Det ska bli regn idag vilket bekymrar mig föga. Ganska mysigt tycker jag, eftersom vi har så  många soltimmar. 
Att bo som jag gör nu, på landet här på Kreta, under Lock Down är nog generellt lyxigt. Vi kan vara ute obehindrat och röra oss fritt. 
Jag och maken har nu tillbringat snart 1 år i Grekland. Vi skulle ha åkt till Sverige i april men så blev det inte.  Vi har en fantastisk tid här och träffar våra barnbarn eftersom de inte går i skolan och vi kan vistas ute. En ynnest kan jag tycka när jag pratar med en väninna i Sverige. 
Jag hoppas nu att ni har tålamod med mig eftersom att olivolja kommer att levereras så fort detta är möjligt. Strax efter julhelgerna kommer jag att ta upp beställningar.

Dagen vigs idag åt att skriva lite, kanske baka lussebullar. Det gör jag mest för doften.  Är inte speciellt förtjust i dom. 

Min ärliga kallpressade jungfruolja är som vi vet slutsåld i alla led, UTOM I KUNGSÖR  

Villa Wingarhed – -En upplevelse i hjärtat på Skillingeby

I denna villa som erbjuder det underbaraste hemlagade kaffebröd man kan tänka sig och med en shop med mycket fantastiska produkter som Du bara kan hitta där.  Bl.a min olivolja samt en del av mina övriga produkter:  honung,natursalva, SPA-produkter ,tvålar. 

OCH I KÖPING (privat återförsäljare ,förmedlas av mig : agneta@koukoutsi.se)

Skarmavbild 2020-12-07 kl 075349png

Just nu besöker vi vår olivolja leverantör för att få den bästa ärliga jungfruoljan. Den som doftar som gräs och olivblad och pressas som en apelsin. Kallpressad 28° . Det är så underbart att vara med och välja , smaka av och erbjuda DIG.
Jag hoppas att det finns tålamod av en stunds väntan. Jag kommer att ta upp beställningar strax efter julhelgen. Du som redan nu vill lägga in går det bra att maila:

Ha det bra därute.