Det blåser lite.......................

Detta är min lilla oas. Ett litet uterum som jag gjort till min "studio". Låter väl fint...  Detta har vi haft för barnbarnen att leka i och deras leksaker, men nu har de liksom vuxit ur det och då fick jag chansen. Här fikar jag ibland på morgonen. Just nu sitter jag här med en fika.
Jag skriver en del och tillverkar lite armband och smyckar en del färdiga speglar. Skriver lite vilket jag finner intressant.  Funderar också en hel del över situationen som råder vilket jag inte blir klokare av. Om allt varit som det skulle så hade jag nu varit i Sverige för att vara med i Handelsträdgården i Karlstad, hos Malin och Lennart. De har min olivolja till försäljning men inte massor , så passa på.  Hade dessutom planer på att besöka en ny butik som kan vara intresserad av mina produkter. Men nu står det stilla i Arboga. En del olivolja finns i Spånga och går att beställa genom att kontakta mig. Och honung  från Kreta.Och sen har jag mina härliga natur- krämer som väntar på att presenteras. Fina SPA-produkter som finns i lager. Funderar lite på att kanske jobba mer från Kreta. Men nu är man inte så fri att göra så mycket då allt står still. Ska undersöka saken. Olivplockar-resan är planerad till 1-8 nov. Den är tillsvidare inte inställd men vi vet inget om hur det ska bli. Men den blir av om situationen tillåter det. 
Idag blåser ordentligt varför bordsduken rullar ihop sig på bordet. 
Det känns bra att jag återtagit lite träning. Man känner sig starkare direkt. Ikväll blir det NIDRA med Fredrik Binette online.


94316639_1552579288227529_2540370553110265856_njpg