Badförbud.................

Skarmavbild 2020-04-13 kl 175352png
Svenska påsken är snart över. Sonen hade naturligtvis inhandlat lite sill och några småflaskor hittades för att skåla lite. Potatisen är grekisk och osten likaså men det hårda Wasa-brödet fanns på Sklavenitis. (En butikskedja)  Ölen Alfa är en god öl och vi firade, jag och maken i all enkelhet. Sååååå gott.  
Jag har inte varit här på ett tag och det är förmodligen för att jag inte har mått toppenbra. Sträckning i ryggen med värk har gjort vardagen lite tyngre. Lusten försvann, Cv-19 gjorde inte situationen bättre. Vädret var inte det bästa. I går vände det. Varmt och soligt, lite blåsigt och jag har bestämt mig att lägga negativiteten bakom mig. Nu är det framåt som gäller. Dagen har tillbringats vid datorn för olika jobb. Maken har lagat maten och hängt tvätten. Nu är han i Elafonissi och badar naken. ( Men säg inget, för det är förbjudet, man kan få böta.)
Att ge sig ut att fiska med sin lilla båt är också förbjudet. Det kan ju vara så att man kan smitta fisken...... eller hur var det nu.. 
Igår var det städdag på tomten. så skönt after att ha suttit still i över en vecka. Nu är det rent, fint och vackert. Morgondagen planeras inte så noga men vad jag vet ska vi vara hemma, ha ha ha ....
Känns bra att vara lite off här på landet. Våra barn kommer förbi  eftersom de jobbar häromkring så det blir lite småprat och det är trevligt.  Önskar att alla ska ha det bra i denna underliga tid. Det är snart över.